top of page

Kurs for nybegynner - dag / kveld
Pris: 2450 kr

Sted: Kjøpmannsgata 3, Stjørdal

Starter: 06 September
Fredag dagtid: kl. 9.00-12.00
Fredag kveldstid: Kl. 18:00-21:00
Varighet: 6 dager/kvelder

Kurset fokuserer på hvordan man enkelt og svært praktisk tar i bruk en symaskin. Du får lære deg det viktigste du trenger å vite for å sy på symaskin. Dette er et nybegynner kurs, og krever ingen forkunnskaper. Har du en symaskin stående som du ønsker å kunne bruke mer, men ikke vet helt hvor du skal starte? Vil du lære å sy enkle ting til deg selv, familien din og hjemmet (og gaver kanskje)? Da er dette kurset for deg.

 

Du skal få lære flere skredderteknikker undervei, i tillegg til å lese mønstre, justere dem til din størrelse, og med det sy ditt første tilpassede plagg. Det er mye enklere enn du tror! Du skal få se!

 


Det er en fordel å ta med egen symaskin, slik at du lærer å bruke den, men om du ikke har, er du fortsatt veldig velkommen til å delta. Bare gi meg beskjed, slik at jeg kan klargjøre en symaskin for deg. Du trenger ikke tenkte på å ta med sakser, nåler, penner osv. Jeg bistår med alt du trenger gjennom hele kurset. Kursmateriell med teknisk informasjon er også inkludert i prisen.
 

Dette er et kurs for nybegynnere og du trenger derfor ingen erfaring for å delta, nivået kan tilpasses hver enkelt kursdeltaker.

Et slikt kurs vil være en perfekt gave til den som nettopp har fått sin første symaskin, eller for den eller de som ønsker å lære mer.

Kurset foregår følgende fredager:
06/09, 13/09, 20/09, 27/09, 11/10, 24/10 og du kan velge hvilket tidspunkt som passer best for deg, enten dagskurs eller kveldskurs (det blir to separate klasser: en per dagtid og en per kveldstid)


Jeg tilbyr undervisning i norsk og/eller engelsk og tilpasser alt etter behov.  

bottom of page